Team

Teams op maat

Elk DIFF woonproject is anders. In afstemming met de leefomgeving waarin we onze woonprojecten integreren, stellen we elke keer opnieuw een team op maat van de site samen. Grootste gemeenschappelijke deler van onze partners: betrouwbaarheid, transparantie en een absolute passie voor esthetiek, innovatie en techniek. Zo creëren we een meerwaarde over de hele lijn: van glashelder concept tot ijzersterke uitvoering. Our teamwork makes your dream work. 

B-DIFF: Build Different

Als projectontwikkelaar een eigen bouwbedrijf hebben, heeft alleen maar voordelen. B-DIFF realiseert de bouwplannen van onze ambitieuze architecten op een efficiënte, kwalitatieve, innovatieve en duurzame manier. Het B-DIFF team kent de DIFF aanpak vanbuiten (en vanbinnen): mooie, architecturale gebouwen met uitstraling. Kiezen voor meer uitstraling en kwaliteit lukt steeds binnen bepaalde budgetten en hoeft niet zoveel verschil te maken in prijs. Dankzij die gedeelde visie, een ongerepte toewijding en gemeenschappelijke to-the-point communicatiestijl, halen we steevast het gewenste resultaat binnen de vooropgestelde timing. 

Toparchitecten

Met onze absolute voorliefde voor design en esthetiek, hoeven we er geen tekeningetje bij te maken dat de keuze voor onze architecten doelbewust wordt gemaakt. Zowel voor de toekomstige bewoners als potentiële investeerders biedt de hand van een echte meester een absolute meerwaarde. Wij zijn bijzonder trots om samenwerkingen met onder meer Govaert en Vanhoutte tot onze realisaties te kunnen rekenen. 

There's no i in team

Steven Nuis

Project Bestuur
Opvolging & Technisch

Contacteer Steven

Jeroen Albrecht

Projectbegeleiding
Opvolging & Technisch

Contacteer Jeroen

Jonas Willems

Project Bestuur B-DIFF
Opvolging & Technisch

Contacteer Jonas

Klanten over Diff

"Qua stijl steekt DIFF er bovenuit. Geen dertien in een dozijn.
De originaliteit zit hem in het architecturale: modern project, strak, zonder overdreven te zijn. Prijs-kwaliteit zit goed. DIFF staat zeker op de lijst voor volgende projecten."

Kurt Vermandel
Immo makelaar

"Er was zoveel ruimte voor overleg, op een spontane en natuurlijke manier. De kleinschaligheid van DIFF is een enorm voordeel. Als ik op zoek ben naar een nieuwe investering, ga ik zeker eerst te rade bij Steven."

Paul Berkvens
Investeerder

Onze projecten

Bekijk

Word investeerder

In afstemming met de leefomgeving waarin we onze woonprojecten integreren, kiezen we elke keer opnieuw voor een aparte aanpak. Een unieke investering.

Investeer

Op zoek naar een duurzame samenwerking waarin we samen bewuste keuzes maken? Contacteer ons en live different.

info@diff.be 0491 088 411