Rubi

RUBI, een diamant van een project

Voel je meteen thuis in een hedendaagse stadsoase met prachtige tuin. Grote glaspartijen en het afwisselend gebruik van gevelsteen en hout verlenen het gebouw een modieuze en tijdloze uitstraling. De maximale functionaliteit en grote openheid van de leefruimtes creëert letterlijk en figuurlijk ruimte om je eigen plek in te nemen. De integratie van zonnepanelen, warmtepompen en onderhoudsvriendelijke materialen maakt van Rubi een duurzame investering. 

Omgeving

Vlakbij Brussel en toch weg van de drukte van de hoofdstad. Rubi is gelegen aan de Hoogstraat, op amper 200m van de kerk en het centrum van Wolvertem (Meise). De ultieme uitvalbasis aan de rand van hartje Brussel. Openbaar vervoer, winkels, scholen, ... bevinden zich vlakbij.
Op wandelafstand kan u genieten van de rust en het groen van de nationale plantentuin van Meise, iets verderop bevindt u zich middenin Pajottenland met prachtige wandel- en fietsroutes.
Deze ligging biedt een absolute troef voor uw woonplek of investering. 

Bekijk op kaart

  • 4 minuten van de E40
  • E19 op 10 minuten
  • Station Wolvertem op  fietsafstand

Details

Met DIFF leef je different. Bij Rubi uit zich dit onder meer in de combinatie van een duurzame benadering en de creatie van een architecturale, toch huiselijke cocon. De ruime individuele terrassen en de oogstrelende, gemeenschappelijke tuin garanderen dat u zowel buiten als binnen een extreem gevoel van rust mag ervaren. 

Duurzaam

Met Rubi kiezen we resoluut voor een lange termijn aanpak. Elke wooneenheid voldoet aan de BEN (Bijna Energie Neutraal) norm.

  • Elk apartement heeft eigen warmtepomp lucht-water
  • Zonnepanelen
  • Topakoestiek door isolatie met silicaatsteen
  • Netto-energiebehoefte voor verwarming kleiner dan 70 kWh/m
  • Hernieuwbare energie via FV - zonnepanelen

Locatie: Wolvertem
Wooneenheden: 28
Bruto woonoppervlakte: 90 - 200 m2
Terras: 20 - 120 m2
Parkeermogelijkheid: 34 ondergrondse parkeerplaatsen
Prijs: vanaf 265 000 euro


 

 

 

90% verkocht!

Architect

Paul de Boelpaep

Paul de Boelpaep heeft ruime ervaring in de creatie en realisatie van woningbouw, appartementsbouw en interieurinrichting.
De sterkte van zijn team ligt in de optimale integratie van esthetiek en functionaliteit binnen de typische beperkingen die tot een project behoren. 

"In afstemming met de bewoners kiezen we elke keer opnieuw voor een unieke invulling van de wooneenheid. Alles is in principe aanpasbaar. "

Steven Nuis
Zaakvoerder

Kijkdagen RUBI

Oditi volo conseque cus dercitate alitium ut ame num ut et utem est. Cus minia eatur re, in netur molupti stiissiti que plaudi commoles aut odis quatus. Welkom!

Data: 5,6 en 7 maart 2019 - 10 tot 18u
Adres: Straatnaam 00, 1730 Wolvertem

DIFF, live different in de Brusselse rand.

Dit project situeert zich in Wolvertem. We creëren momenteel ook nog DIFF-leefwerelden in Wemmel, Halle en Merchtem. Bekijk al onze projecten.