Investeren

Een slimme en veilige investering

Een thuis heeft u al, maar het verlangen groeit om een extra bron van inkomsten in huis te halen of uw kinderen een aardige stap op weg te helpen? Dan biedt een investering in vastgoed een bijzonder mooie horizon. Of u nu op zoek bent naar een of meerdere appartementen voor verhuur of meteen een compleet appartementsblok, bij DIFF zoeken we mee naar wat bij uw plannen past.
We lijsten alvast kort enkele fundamentele bouwstenen van investeren in vastgoed voor u op. 

Drie keer financieel voordeel

De meest vanzelfsprekende financiƫle opbrengst haalt u uit het verhuren van het aangekocht pand. Naast deze huuropbrengsten is er ook de gerealiseerde meerwaarde bij eventuele verkoop van het pand. De prijzen van vastgoed blijven de hoogte in gaan en het plafond is nog niet bereikt, vastgoed blijft dus een veilige investering. Een derde bron van inkomsten die vaker over het hoofd wordt gezien en die net een voordeel biedt tegenover andere beleggingen, zijn de kleinere opbrengsten door het belastingvoordeel dat je doet bij investering in vastgoed.

Passieve inkomsten

Een investering in vastgoed rendeert terwijl u er zich niet voortdurend hoeft mee te occuperen. Door de verhuur van een appartement of een huis genereert u met de voorspelbare, vaste huurinkomsten een extra inkomen zonder dat u er rechtstreeks werk voor levert. Daarom wordt deze vorm van investeren vaak een passieve investering genoemd die een passief inkomen met zich meebrengt. Wie houdt van een risicovrije investering die niet veel tijd vraagt en op een manier het gevoel opwekt 'slapend rijk te worden', kan zich vast goed in een onroerende belegging vinden.

Huis of appartement?

De keuze voor een huis of een appartement als onroerende belegging is een persoonlijke beslissing. De investering in een huis dat uit meerdere appartementen bestaat, biedt hierin misschien wel een gulden middenweg. Hiermee verwerft u een eigendom die helemaal de uwe is en genereert u toch verschillende huurinkomsten zonder veel tijdverlies doordat uw investeringen te ver van elkaar verwijderd zijn. DIFF ontwikkelt niet alleen grote projecten, maar heeft ook enkele projecten in portfolio die slechts enkele woonentiteiten omvatten. Bekijk onze realisaties en lopende projecten. 

Ruim netwerk juridische expertise

Wanneer u beslist om vastgoed te gaan verhuren, belandt u op juridisch terrein. Niet enkel uw huis, maar ook uw huurcontract dient namelijke solide en waterdicht te zijn. Ook wat betreft de do's en don'ts bij verhuren van vastgoed, laat u zich beter professioneel begeleiden. Doordat investeren in vastgoed zo hard in de lift zit, groeit ook het netwerk aan kwalitatieve en betaalbare expertise mee. Op die manier staat u er zowel in de proactieve fase als bij eventuele huurgeschillen niet alleen voor. Op zoek naar een juridische expert in de Brusselse Noordrand? Dan kunnen wij u alvast enkele professionals aanbevelen. 

Interesse om te investeren?

Maak een afspraak met Steven

"Zowel de ligging in de Brusselse Rand, de opmerkelijke uitstraling en afwerkingsgraad van onze projecten, als de ruime inspraakmogelijkheden van onze kopers maken van een DIFF een unieke investeringspartner."

Steven Nuis
Zaakvoerder

DIFF zoekt nieuwe projectgronden

Vol enthousiasme stampen we nieuwe projecten uit de grond in de Brusselse Noordrand. 
Ken jij nog een plek die we kunnen ombouwen tot een DIFF(erent) leefwereld? 
Mail steven@diff.be
 

Op zoek naar een duurzame samenwerking waarin we samen bewuste keuzes maken? Contacteer ons en live different.

info@diff.be0491 088 411