B-DIFF

Efficiënte en kwalitatieve aanpak

Vernieuwende technieken

Duurzame samenwerkingen

B-Diff bouwt different. 

Als projectontwikkelaar een eigen bouwbedrijf hebben, heeft alleen maar voordelen. 
B-DIFF realiseert de bouwplannen van onze ambitieuze architecten op een efficiënte, kwalitatieve, innovatieve en duurzame manier. In tegenstelling tot veel andere projectontwikkelaars, kunnen we beroep doen op ons eigen team om onze projecten tijdig en state-of-the-art op te leveren. 

Efficiënte en kwalitatieve aanpak

B-DIFF bouwt niet alleen bewust aan uw toekomst, ook onze eigen fundamenten leggen we steen voor steen. We nemen niet eender welk project aan om zo snel mogelijk te kunnen groeien. De kwalitatieve afwerking van elk project en het behalen van de afgesproken timing staan bij ons voorop. We kiezen voor gestage groei en versterken ons team enkel met die gepassioneerde mensen die een lange weg met ons mee kunnen afleggen. Enkel zo kunnen we onze DIFF-belofte naar alle klanten garanderen. Door de vakkennis van ons team ervaren bouwprofessionals en de investering in kennis én materiaal, beschikken we over de juiste middelen om elk project volledig naar wens en volgens de regels van de kunst af te leveren. 

Vernieuwende technieken

De snelle technologische evolutie en de veranderende woonnoden vragen een vernieuwende aanpak van ons bouwbedrijf. Door voortdurende bijscholing en een aangeboren passie voor ons vak zijn we steeds op zoek naar nieuwe technologieën die het bouwproces op een efficiënte manier vereenvoudigen. Robotica, 3D visualisers, alternatieve energiewinning, drones, big data... slechts een greep uit het aanbod dat de komende jaren steeds meer zijn ingang zal vinden op Belgische bouwwerven. We maken er een erezaak van om hierin een pioniersrol te vervullen, zowel voor onze klanten als voor onze werknemers.

Transparante communicatie

There is no 'I' in team. Bouwen doe je samen en het succes van een bouwtraject is gerelateerd aan de kwalitatieve connectie tussen alle betrokken partijen. Belangrijke sleutel om die cohesie te versterken? Dialoog! Voor we muren bouwen, gaan we mogelijke persoonlijke muren afbreken. Wij hechten enorm veel belang aan transparante communicatie met alle betrokken partijen. Bij onze klanten, architecten, ingenieurs, onderaannemers, lokale instanties en buurtbewoners proberen wij zoveel mogelijk echt te horen wat hun specifieke verlangens en struikelpunten zijn. In een sfeer van voortdurende en constructieve evaluatie bouwen we keer op keer aan projecten op maat van de betrokken partijen. 

Duurzaam personeelsbeleid

Het fundament van elk goed bouwbedrijf start bij een betrouwbaar team met passie. Hoe beter onze mensen op elkaar zijn ingespeeld, hoe efficiënter we kunnen te werk gaan. B-DIFF denkt lange termijn en wil anders en duurzaam met werknemers omgaan. Wie bij B-DIFF werkt, krijgt vele mogelijkheden om het beste uit zichzelf te halen. Door variatie in projecten, bijscholing en gebruik van de nieuwste materialen voorkomen we verveling. De aandacht voor een positieve werk-privé balans zorgt ervoor dat ons team voldoende fit blijft en met een constructieve, periodieke dialoog en evaluatie garanderen we een persoonlijk traject op maat van elk teamlid. Wil je ons team versterken? Bekijk onze vacatures

Klanten over Diff

"Er was zoveel ruimte voor overleg, op een spontane en natuurlijke manier. De kleinschaligheid van DIFF is een enorm voordeel. Als ik op zoek ben naar een nieuwe investering, ga ik zeker eerst te rade bij Steven."

Paul Berkvens
Investeerder

"De bouwstijl, de kostprijs en de mogelijkheden voor afwerking hebben me overtuigd. Het geheel was een haalbare kaart. Heel modern en eigentijds."

Paul Van Cappellen
Klant

"De samenwerking was fantastisch. Heel transparant, zuiver en direct. Steven vat de koe bij de horens. Als er een probleempje was dan werd het meteen opgelost, zonder veel discussie. En we zijn mooi binnen ons budget gebleven."

Marion Maes
Investeerder

"Qua stijl steekt DIFF er bovenuit. Geen dertien in een dozijn.
De originaliteit zit hem in het architecturale: modern project, strak, zonder overdreven te zijn. Prijs-kwaliteit zit goed. DIFF staat zeker op de lijst voor volgende projecten."

Kurt Vermandel
Immo makelaar

B-DIFF zoekt nieuwe projectgronden

Vol enthousiasme stampen we nieuwe projecten uit de grond in de Brusselse Noordrand. 
Ken jij nog een plek die we kunnen ombouwen tot een DIFF(erent) leefwereld? 
Mail steven@diff.be
 

Onze projecten

Bekijk

Word investeerder

In afstemming met de leefomgeving waarin we onze woonprojecten integreren, kiezen we elke keer opnieuw voor een aparte aanpak. Een unieke investering.

Investeer

Op zoek naar een duurzame samenwerking waarin we samen bewuste keuzes maken? Contacteer ons en live different.

info@diff.be0491 088 411