About

DIFF wasn't build in a day

Sinds 2005 bouwen wij aan het DIFF van vandaag. We geven jullie graag een overzicht van onze geschiedenis. Lees meer over onze vijftien jaar ervaring, passie en vakmanschap. 

2005

Steven Nuis start met de renovatie en bouw van eengezinswoningen. De eerste steen van Nuis VGH wordt gelegd en het fundament van het huidige DIFF is gegoten.

2010

Nuis stopt met renoveren en legt zich volledig toe op het bouwproces. Projectontwikkelaar S-Build ziet het levenslicht en de focus ligt zowel op de constructie van eengezinswoningen, meergezinswoningen als industrieel vastgoed.  
Ook grondbank Nustecom wordt opgericht.

DIFF bouwt different.

2018

Niet alleen ons team en onze projecten breiden uit. We investeren ook in extra financiële armkracht met een kapitaalsverhoging van 3.500.000 euro.

2019

S-Build wordt DIFF. Nieuwe naam, nieuwe website, dezelfde 'different' approach. Met de naamsverandering gaat meteen ook de ambitie gepaard om de (be)leefwereld van DIFF te verruimen. Na de Brusselse Noordrand will DIFF voortaan ook bouwen in (de rand van) andere grotere steden in België.

Wij creëren. Samen met u.

2020

Bij aanvang van 2020 werden door DIFF al 200 wooneenheden opgeleverd. Een grondbank met 400 op te leveren units behoort tot een zeer nabij toekomst(bouw)plan.

DIFF zoekt nieuwe projectgronden

Vol enthousiasme stampen we projecten uit de grond in de Brusselse Noordrand.
Ken jij nog een plek die we kunnen ombouwen tot een DIFF(erent) leefwereld?
Mail steven@diff.be
 

Klanten over Diff

"Er was zoveel ruimte voor overleg, op een spontane en natuurlijke manier. De kleinschaligheid van DIFF is een enorm voordeel. Als ik op zoek ben naar een nieuwe investering, ga ik zeker eerst te rade bij Steven."

Paul Berkvens
Investeerder

"De bouwstijl, de kostprijs en de mogelijkheden voor afwerking hebben me overtuigd. Het geheel was een haalbare kaart. Heel modern en eigentijds."

Paul Van Cappellen
Klant

"De samenwerking was fantastisch. Heel transparant, zuiver en direct. Steven vat de koe bij de horens. Als er een probleempje was dan werd het meteen opgelost, zonder veel discussie. En we zijn mooi binnen ons budget gebleven."

Marion Maes
Investeerder

"Qua stijl steekt DIFF er bovenuit. Geen dertien in een dozijn.
De originaliteit zit hem in het architecturale: modern project, strak, zonder overdreven te zijn. Prijs-kwaliteit zit goed. DIFF staat zeker op de lijst voor volgende projecten."

Kurt Vermandel
Immo makelaar

Onze projecten

Bekijk

Word investeerder

In afstemming met de leefomgeving waarin we onze woonprojecten integreren, kiezen we elke keer opnieuw voor een aparte aanpak. Een unieke investering.

Investeer

Op zoek naar een duurzame samenwerking waarin we samen bewuste keuzes maken? Contacteer ons en live different.

info@diff.be 02/742 39 47