Aanpak

Functionaliteit & esthetiek

Vakmanschap & duurzaamheid

Doordachte architectuur

Diff bouwt different. Wij creëren. Samen met u.

De fundamenten van onze aanpak : compromisloze kwaliteit, strakke architectuur en een steengoede persoonlijke opvolging. Op zoek naar een nagelnieuwe thuis die helemaal aan uw voorkeuren beantwoordt? De personaliseringsmogelijkheden in onze woonprojecten zijn ongeëvenaard. Wie bewust en uniek wil bouwen, kan op DIFF vertrouwen. 

Samenwerking en inspraak

Het DIFF team is compact. U schuift vanaf het prille begin met een van onze sleutelfiguren aan tafel die u een glashelder beeld kan schetsen van wat de personaliseringsmogelijkheden zijn. Wat zijn uw woonplannen en hoe kunnen we die van ons daar zo goed mogelijk aan conformeren? Vol passie maken we er een erezaak van om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de unieke wensen van onze toekomstige bewoners. Want u voelt zich pas echt thuis in een unieke leefomgeving waarvoor u heel bewust heeft gekozen.

Oog voor detail: beauty is in the details

Onze passie voor design onthult zich niet alleen bij de eerste aanblik. Blijf gerust wat langer kijken, want functionaliteit hoeft wat ons betreft allesbehalve saai te zijn. Technologie, innovatie en kwaliteit primeren vanzelfsprekend, maar als we die oplossingen zo esthetisch mogelijk kunnen presenteren, spelen we pas echt een thuismatch. Originele gevelstenen, esthetische dakgoten, zwevende trappen, fijnzinnige schakelaars... een DIFF project is gegarandeerd 100% in vorm.  

Persoonlijke opvolging

Wij geven niet graag de bouwtjes uit handen en kiezen er bewust voor om nooit veel bouwprojecten tegelijk op te starten. Zo kunnen we elke klant persoonlijk begeleiden. Geen contacten via externe tussenfiguren, maar puur menselijk contact met een van de grondsteenleggers van DIFF, dat is onze muurvaste garantie. We communiceren rechtdoorzee, zowel met onze bouwpartners als met onze klanten. Een goed concept is maar het begin van een project bij DIFF. De naadloze uitvoering van uw verwachtingen, creëert de echte meerwaarde.

Functionaliteit

Kwaliteit primeert. We willen onze projecten en klanten het beste bieden dat de hedendaagse bouwmarkt te bieden heeft. Het is ons doel u het leven zo comfortabel mogelijk te maken. We kiezen daarom enkel voor ervaren architecten en bouwpartners die onze visie delen. Door deze doordachte samenwerkingen, creëren we keer op keer projecten waarin we zelf zouden willen wonen met specifieke uitvoeringsdetails die een DIFF woning different maken. De combinatie van technische, innovatieve vakkennis en een drang naar esthetiek maken van onze projecten opvallende, eigenzinnige woonwerelden in de Brusselse Noordrand.

(H)echte samenwerking

Bij DIFF draait alles rond samenwerken. Take it or leave it is niet onze stijl. Overleg primeert, zowel met onze klanten als met onze architecten en bouwfirma's. Dat maakt onze projecten onderscheidend en uniek. We verfijnen de conceptuele fase steeds opnieuw samen met de architect tot we helemaal overdonderd zijn door het resultaat. Omringd door de kennis en passie van onze bouwpartners en architecten, kiezen we samen voor meer uitstraling en kwaliteit. Mits voldoende knowhow lukt dit steeds binnen bepaalde budgetten en is het prijsverschil minimaal.

Duurzame bouwoplossingen

Een kwalitatieve, comfortabele woonwereld impliceert een duurzame benadering. Rekening houdend met de toekomstige energienormen gaan we steeds op zoek naar de interessantste innovaties op de bouwmarkt. De ecologische en besparende technologieën die uit deze zoektocht best naar voor komen, integreren we steevast in onze woonprojecten. We kunnen ons geen nieuwe wooneenheden zonder warmtepomp en bezuinigingssystemen inbeelden. Zo bouwen we steen per steen aan een totaalplaatje dat zoveel mogelijk voordelen voor de toekomstige bewoners in petto heeft. 

Klanten over Diff

"Er was zoveel ruimte voor overleg, op een spontane en natuurlijke manier. De kleinschaligheid van DIFF is een enorm voordeel. Als ik op zoek ben naar een nieuwe investering, ga ik zeker eerst te rade bij Steven."

Paul Berkvens
Investeerder

"De bouwstijl, de kostprijs en de mogelijkheden voor afwerking hebben me overtuigd. Het geheel was een haalbare kaart. Heel modern en eigentijds."

Paul Van Cappellen
Klant

"De samenwerking was fantastisch. Heel transparant, zuiver en direct. Steven vat de koe bij de horens. Als er een probleempje was dan werd het meteen opgelost, zonder veel discussie. En we zijn mooi binnen ons budget gebleven."

Marion Maes
Investeerder

"Qua stijl steekt DIFF er bovenuit. Geen dertien in een dozijn.
De originaliteit zit hem in het architecturale: modern project, strak, zonder overdreven te zijn. Prijs-kwaliteit zit goed. DIFF staat zeker op de lijst voor volgende projecten."

Kurt Vermandel
Immo makelaar

Onze projecten

Bekijk

Word investeerder

In afstemming met de leefomgeving waarin we onze woonprojecten integreren, kiezen we elke keer opnieuw voor een aparte aanpak. Een unieke investering.

Investeer

Op zoek naar een duurzame samenwerking waarin we samen bewuste keuzes maken? Contacteer ons en live different.

info@diff.be0491 088 411